eten & drinkenwelkom

We bouwen samen aan een bijzondere plek in Delft waar iedereen welkom is. Waar je jezelf kunt zijn en je kennis maakt of samen bent met anderen. Waar je wordt uitgedaagd om te leren en te groeien. Waar je je laat inspireren en verrassen. Er zijn geen vaste tijden om te lunchen of dineren: de keuken is altijd open.

ons proeflokaal is elke dag open

OPEN is een plek:

waar je samen eet, samen proeft en samen deelt
waar mensen bij elkaar gebracht worden
voor kookworkshops of een proeverij
voor het delen van passie

We willen je leren kennen en weten wat je lekker, leuk en interessant vindt. We zijn er voor jou en zorgen ervoor dat jouw verblijf aangenaam is. Heb je behoefte aan rust, neem dan een kopje koffie of maaltijd mee naar één van de stille plekjes in het gebouw.

menu

We maken elke dag vaste gerechten die je in je eentje kunt uitproberen of deelt met je gezin of vrienden. Er zijn geen vaste tijden om te lunchen of dineren; de keuken is altijd open. Je kunt kiezen uit de vaste menukaart of uit een dagelijks wisselend gerecht van onze passiekoks.

Etenstijd! Ken jij de Indonesische gerechten met mediterrane twist van passiekok Hendri al?

De passiekoks koken deze week...

maandag - indonesisch

irish stew met indische touch door Hendri

dinsdag - syrisch (halal)

kip met asperges, champignons, paprika, broccoli en witte rijst door Meme

woensdag -italiaans

italiaanse kip met aardappel, bospeen, asperges en rucola door Susan

donderdag - mediterraans

lasagne met spinazie en gerookte zalm, salade van bleekselderij, gorgonzola en walnoten door Lida

vrijdag - werelds vegetarisch

falafel paprika met quinoa, bakbanaan en garden salad door Cheraldine

proeven en koken met passie

Ons proeflokaal laat onze gasten kennis maken met lokale producten, vertellen de achterliggende verhalen (zoals herkomst, eetcultuur e.d.) en laten de verschillende kookprocessen zien. Het uitgangspunt voor proeflokaal OPEN is dat consumptie niet nadelig mag zijn voor de maatschappij. Hierbij gaan we uit van drie uitgangspunten: reduce, re-use en recycle.

In OPEN verzorgen we activiteiten zoals proeverijen, kookworkshops, lezingen, tentoonstellingen en andere culinaire verrassingen.