contact

wij zijn OPEN

Stel je een plek voor waar jouw passie en talenten centraal staan.

Een plek die aanvoelt als thuis, maar nooit hetzelfde is. Waar je ervaringen en talent deelt en jezelf met plezier ontwikkelt. Of je nu muziek maakt, danst, schildert, leest of zelf heerlijke gerechten samenstelt en deelt. Of je nu actief meedoet of achterover leunt en geniet. OPEN is geen bibliotheek, cultureel centrum, muziekschool of restaurant: OPEN is het allemaal!

openingstijden

Vanwege de landelijke coronamaatregelen is het proeflokaal alleen open voor take away. De lessen van De VAK gaan ook na sluitingstijd door. Voor iedereen van 13 jaar en ouder is het verplicht 1,5 meter afstand te houden en een mondkapje te dragen, óók als je zit.

Maandag t/m vrijdag
10.00 - 20.00
Zaterdag
10.00 - 18.00

contactgegevens

Vesteplein 100
2611 WG Delft

Vanaf treinstation Delft is het ongeveer 5 minuten lopen naar OPEN. Bij het station stoppen ook trams 1 en 19. De dichtstbijzijnde bushalte is Zuidpoort. Je fiets kun je gratis en bewaakt stallen bij Biesieklette aan het Vesteplein en parkeren kan in Parkeergarage Zuidpoort.

DOK

DOK is de innovatieve en meervoudig landelijk en internationaal bekroonde bibliotheek van Delft en volgens sommige media en bezoekers zelfs de leukste bibliotheek van Nederland! Een traditionele bibliotheek zijn we al lang niet meer. Maar je kunt nog steeds door de boeken struinen en je terugtrekken met een krant of tijdschrift. We houden de collectie actueel. Nieuwe titels zijn vaak sneller beschikbaar dan in menig boekhandel. We heten je welkom in OPEN aan het Vesteplein en in DOK Voorhof!

Vesteplein 100
2611 WG Delft

015 212 34 50
info@dok.info

Ga naar

De VAK

De VAK is hét centrum voor de kunsten in Delft. Meerdere generaties hebben bij De VAK hun eerste kennismaking met kunst en cultuur gehad, een ervaring voor de rest van hun leven. Bij De VAK nemen professionele kunstenaarsdocenten je mee in de wereld van muziek, dans, theater, beeldende kunst en literatuur. Naast de vele cursussen en lessen, organiseren we exposities, concerten en voorstellingen. De VAK: een wereld van kunst en cultuur.

Vesteplein 100
2611 WG Delft

015 890 49 01
info@vak-delft.nl

Ga naar

open voor al je vragen en opmerkingen